WisWeb

icon

Ordre

En modul i WisWeb butikk. Modul til bestilling og mottakelse av varer

Ordre er en modul i WisWeb butikk. Modul til bestilling og mottakelse av varer.
Inneholder fakturanummer, dette settes automatisk ved opprettelse av ny ordre. Status for ordre, mottatt, bekreftet etc., samt notatfelt.
Kobling til produktmodulen, hvor kan man velge forskjellige produkter og antall.

Rutine for bestiller

Den som skal lage en bestilling oppretter denne og legger inn alle varer med antall som ligger i produktregisteret. En får velge mellom varer som er markert for bestilling. Når en velger "Bestill", blir varen liggende med status bestilt og bestiller kan følge status på den. Etter at mottaker har sendt varene må bestiller bekrefte at disse er mottatt. Først da forsvinner bestillingen fra bestiller og den som leverer.

Rutine for mottaker

Den som skal motta bestillingen får den opp på sin liste over ikke effektuerte bestillinger. Der kan en gå inn å sette levert antall på hver enkelt linje, samt sette info om levering. Deretter klikker bruker på "Levert". Hvis leverte varer er satt opp med lagerstyring, vil antall på lager reduseres.

Ved avsendelse av faktura vil disse dukke opp i ordremodulen, hvor man kan velge automatisk opppdatering av betalingsstatus eller manuel korrigering ut fra kontouttog.

Rapporter

Modulen er koblet til rapporter som viser statistikk over bestillinger.

WisWeb butikk

WisWeb butikk kan leveres som en pakkeløsning for kjøp og salg med flere relevante moduler. 
Ordre er en del av denne pakkeløsning.