WisWeb

< Til prosjektet

WisWeb1 2010 Mars, 31.03.2010

Aktiviteter som er utført i mars 2010

Antall punkt: 25

Område Tekst Status
Utstyr
3059
Markere oppgaver utført ved registrering
Ved registrering av oppgaver på utstyr, er det nå mulig å hake av for at oppgaven er utført uten at en trenger å hoppe til oppgaven først. Når oppgaven er lagret, forsvinner denne muligheten - da må en gå inn på oppgaven som før.
Utført
Utstyr
3063
Enklere å velge relatert utstyr
Når en skal legge inn relatert utstyr, kan det være vanskelig å finne det en ønsker. Det er nå lagt inn et felt for å velge utstyrstype i den listen som kommer opp etter søk.
Utført
Utstyr
3100
Felt for interne opplysninger
På utstyr er det lagt inn et felt for intern informasjon. Informasjon som legges her vil ikke tas med på visning eller utskrift. Feltet egner seg for informasjon som skal skjermes for brukere med kun lesetilgang.
Utført
Utstyr
3058
Ansvarlig bruker på utstyr
Det er lagt inn mulighet for å knytte en bestemt kontakt som ansvarlig på et utstyr. Dette er noe annet enn eier som styrer hvem som har tilgang til å redigere informasjonen på Intranettet. Ansvarlig er koblet til kontaktregisteret.
Utført
Melding
3078
Driftsmeldinger i WisWeb
Mange kunder benytter modulene for avviksmelding og behandling. I tillegg til ordinære avviksmeldinger er det flere som også bruker dette systemet til å melde om forbedringer. Nå tar vi det et steg videre og innfører støtte for driftsmeldinger. Modulene for avviksmelding og avviksbehandling vil fortsette å fungere som før. Men det innføres nå to nye moduler: Melding og Meldingsbehandling. I Meldingsmodulen vil det bli mulighet til å melde og følge både avviksmeldinger, forbedringsforslag og driftsmeldinger. Meldingsbehandling vil bli et sted for å behandle driftsmeldingene. Begge de nye modulene vil testes hos noen kunder før de legges ut for ordinær tilgang.
Utført
Kontakt
3062
Innføre bedrift/person på kontakt

I kontaktmodulen har kunder lagt inn både bedrifter og personer, og en har ikke kunnet skille mellom disse. Det er nå innført et felt i kontaktregisteret som sier om det er bedrift eller person. I velgeren vises bedrifter med et hus foran navnet. I tillegg er det mulig å knytte en person til en bedrift, og på bedriftens viseskjema er det lagt inn en flipp som viser alle tilknyttede personer. Det er der mulig å hoppe direkte til en person. På en person kan en hoppe til tilknyttet bedrift.

Vi tar kontakt med alle våre kunder som benytter kontaktmodulen for å vurdere hvordan vi kan bidra til å forbedre kontaktlisten med den nye funksjonaliteten.

Utført
Utstyr
3046
Knytte prosedyre til utstyr
Det er nå mulig å legge inn kobling til prosedyrer når en står på et bestemt utstyr. Dette var før ikke mulig.
Utført
Utstyr
1244
Endre driftsstatus på utstyr
Tidligere var driftsstatus på utstyr felles for alle kunder på WisWeb. Flere har hatt behov for å legge inn sine egne statuskoder for utstyr, og dette er nå mulig. Alle kunder har fått sitt eget sett av driftsstatuser, og kan nå fritt redigere disse. Dette gjøres ved å klikke pluss-knappen bak driftsstatus-feltet i velgeren. Det er også tatt med en mulighet for å bestemme hvilke driftsstatus som skal vises når en viser status Aktive.
Utført
Utstyr
3045
Forbedre utvalg på Utstyr
Det har vært noen problemer med utvalg i utstyrsvelgeren. Listen kunne bl.a. returnere for få treff. Velgeren er gjennomgått og svakheter/feil er korrigert.
Utført
Utstyr
1108
Publ.status på utstyr
Nesten alle moduler har et statusfelt oppe til høyre som viser status på valgt post. Men utstyrsmodulen har ikke hatt dette statusfeltet tidligere. Dette er nå lagt inn, og det vil f.eks. være mulig å publisere utstyr på eget nettsted. Det er lagt inn statusfelt oppe til høyre i skjemaet og felt for å velge ut status i velgeren.
Utført
Regnskap
3095
Startet på moduler for regnskap
Det er startet på utvikling av moduler som skal tilby enkel regnskapsføring i WisWeb. Systemet er under utvikling og ambisjonsnivået er ikke helt bestemt. I første omgang vil det være mest egnet for mindre organisasjoner og prosjektregnskap. Det blir tre nye moduler: Regnskap, Konto og Bilag.
Utført
System
2819
Støtte for https

Da er første versjon av kryptert forbindelse til WisWeb åpnet. Det betyr at en kan logge på med https://www.wisweb.no/intra. I denne omgang må en altså kjøre sikker forbindelse under WisWeb-adressen, og adresser som https://www.mittdomene.no/intra vil ikke ha et gyldig sertifikat.

Utført
Avvik
3050
Forbedret retur av avvik

Det er gjort noen forbedringer på opplegget med å sende avvik i retur.

Dersom saksbehandler står på et avvik i avviksbehandling og ønsker å legge det tilbake til melder, skal følgende gjøres:
- Evt. skriv en tekst til melder i feltet "Behandling" på Behandlingsflippen
- Sett status på Generelt-flippen til "Under registrering"
- Klikk Lagre

Da vil avviket forsvinne fra behandlers liste. Den som meldte avviket vil få det opp som om det ikke er meldt. Når melder klikker på avviket, vil teksten som ble lagt inn i behandlingsfeltet komme fram med rød bakgrunn øverst i skjemaet. Melder kan så gjøre sine endringer og melde avviket på nytt.

Utført
Bilde
3031
Ikke mulig å lage nye mapper
Det har vært noen problemer med å legge inn nye mapper i bildemodulen. Problemet er rettet.
Utført
Forside
3032
Systemstatus feil
Det finnes et startside-element som viser status for egen Site i WisWeb. Denne hadde en feil på beregning av diskforbruk. Feilen er rettet.
Utført
System
2925
Aktivering av tipstekst
Da er opplegget for tips-tekster i det grønne feltet nederst i WisWeb endelige tilbake igjen. Det har vært slått av en stund fordi det har forsinket WisWeb. Nå er systemet lagt om slik at tipstekstene fungerer uten at ytelsen i WisWeb berøres.
Utført
BMS - moduler
2994
Viste feil område på tiltak
Redigering av tiltak hadde et problem med kobling til Område. Feilen er rettet.
Utført
System
2980
Endre bredde på meny og velger
Dersom en økte bredden på menyen, ble tidligere velgeren tilsvarende smalere. Dette er endret slik at det er skjemaet som får endret størrelse.
Utført
BMS - moduler
2981
Oppdatere Måling - Generelt ved lagring
Dersom en la inn grunnlaget på en måling, lagret og gikk til Generelt-flippen ble ikke ny målingsverdi oppdatert. Dette er rettet.
Utført
System
2953
Endring av vindusstørrelse blir ikke oppdatert
Det har noen ganger vært problem med at de ulike elementene i WisWeb ikke fikk riktig størrelse dersom en endret størrelse på nettleservinduet. Dette er rettet.
Utført
System
2978
Tekstbehandler og lenkedialog

Lenkedialog i editor kunne i bestemte tilfeller gi lenker som ikke fungerte. Dette gjaldt særlig lenke til sikre nettsteder (https). Feilen er nå rettet.

Utført
System
2977
Tekstbehandlingsdialog og Avbryt knapp
Dersom en fra et felt åpnet vindu for tekstbehandler, gjorde endringer og lukket vinduet ble alltid endringer lagret. Dette er forbedret slik:
- OK: lagrer endringer
- Avbryt: lukker uten å lagre endringer
- Kryss for å lukke vinduet: Spør om bruker vil lagre eller avbryte
Utført
System
2924
Åpne printvindu i stedet for dialog
Vi måtte i februar, etter en omlegging av Microsoft Explorer, legge om utskriftsskjema til å bruke en dialog i stedet for et ordinært vindu. Da mistet vi mange muligheter som ligger på høyreklikksmenyen. Nå har vi skrevet om systemet slik at vi kan gå tilbake tilbake til vanlige vinduer for utskriftsskjema. Dermed er høyreklikk på utskriftsskjema tilbake igjen.
Utført
Dokument
2974
Tips og send
Noen nettsteder har hatt problemer med funksjonaliteten for å tipse en venn. Dette er rettet opp.
Utført
Stillinger
2932
Forbedre visemal for stillinger
Det manglet noen felt på visemalen for ledig stilling. Dette er rettet.
Utført