WisWeb

< Til prosjektet

WisWeb1 2010 August, 31.08.2010

Aktiviteter utført i August

Antall punkt: 6

Område Tekst Status
System
3364
Tilpasset melding for "Siden finnes ikke"

Dersom en bruker skriver en adresse innefor ditt nettsted som ikke fnnes, kom det tidligere opp en blank side med beskjed om feil. Nå er dette forbedret slik at vi viser meldingen om at siden ikke finnes inne i nettsidens eget design. Dermed blir det mye lettere å søke videre på nettsiden. Vi kan nå også gi hvert enkelt nettsted mulighet til selv å utforme den siden som vises når det skrives en ugyldig adresse.

Utført
Aktivitet
3368
Startsiden: Nytt element for siste aktiviteter
Det er laget et nytt element til forsiden i WisWeb (''Siste aktiviteter''). Elementet tar opp de 10 siste utførte aktiviteter og de 10 siste innlagte aktiviteter. Elementet er knyttet til aktiviteter og vil bare være aktuelt for de som bruker prosjektstyring i WisWeb.
Utført
> Generelt
3394
Støtte for RSS innhenting

WisWeb støtter nå innlesing av nyhetsoppdateringer (RSS). Dette betyr at det er enkelt å hente inn nyheter fra ulike kilder og legge direkte ut på nettsiden dersom du bruker WisWeb som publiseringsløsning.

Utført
Rapport
3355
Tema på framside i prosedyreboken
Rapporten Prosedyrebok viser nå valgt tema på forsiden.
Utført
System
3361
Forbedring av tilgangsystemet

Hele systemet for tilgangsstyring i WisWeb er gjennomgått og delvis skrevet på nytt. Tidligere ble tilgangen lest inn ved pålogging, mens nå vil en endring i tilgangen få umiddelbar effekt i hele WisWeb. Løsningen er også mye raskere enn før, noe som fører til bedre ytelse i systemet.

Utført
Statistikk
3350
Forbedret statistikk maler
Enkelte brukere har opplevd at statistikken som viser bruk av nettstedet har inneholdt feilaktige elementer. Dette er nå rettet. I tillegg er statistikk på hvilke operativsystem og nettlesere som benyttes oppdatert med siste tilgjengelig programvare.
Utført