WisWeb

< Til prosjektet

WisWeb1 2010 September, 30.09.2010

Aktiviteter utført i september

Antall punkt: 8

Område Tekst Status
Prosedyre
3436
Status høring

Vi har nå aktivert funksjonen høring i prosedyremodulen. Dette betyr at alle proseyrer nå kan settes til status høring og fordeles ut på høringsparter, som kan gi kommentarer.

Litt om fremgangsmåten:

Ønsker du at andre skal kommentere prosedyren før den er ferdig setter du status til: "høring". 

På knappen høring legger du inn personer eller grupper som skal høres. Dette gjør at den som skal høres om prosedyren får den opp på sin startside med status til høring. Deltakere på høringsrunden kan nå gå inn og legge inn en kommentar eller bare klikke ferdig, hvis de ikke har noen kommentarer. Høringen vil da forsvinne fra din startside. Alle som deltar i høringsrunden kan se kommentarer på knappen høring.

Når du setter prosedyren til status godkjent vil høringsknappen forsvinne for høringsdeltakerne.

Utført
Ordre
3429
Feil i produkt på ordre

En feil i oppslaget mot pris fra produktregisteret gjorde at hvis prisen på produktet ble endret, ble også ordre endret, dette gjaldt også for gamle ordre. Feilen er nå rettet og gamle ordrer vil være uberørt av prisendringer på produktet.

Utført
Aktivitet
3389
Utskrift og visemal
I utskrift og visemal på aktiviteter manglet det visning av de oppgaver som var lagt inn i aktiviteten. Dette er nå korrigert.
Utført
Oppgave
2374
Sending av E-post
E-post utsendingen er nå forbedret slik at den sender ut e-post ut enkeltvis. Dette gjør at selv om en e-post feiler vil resten bli sendt ut. De som ikke blir sendt vil bli markert med et rødt kryss foran seg. Årsaken til at e-posten ikke blir sendt kan være manglende adresse, feil i e-post adressen. Man kan deretter gå i kontaktregisteret og rette feilen.
Utført
Oppgave
3419
Oppgave status
Ved utsending av e-post vises det nå status for utsendingen f.eks 30/60
Utført
Rapport
3411
Utvalg på rapport
Det er nå mulig å få en rapport over prosedyre knyttet til valgt eier. Velg rapporten prosedyre oversikt og gjør utvalg på eier. Du vil da få en oversikt over alle prosedyrene som vedkommende er eier av.
Utført
Melding
3409
Send melding skal stoppe skrivetilgang

Når et avvik er meldt skal ikke melder ha tilgang til den. Dette fungerte i avviksmodulen, men ikke i den nye meldingsmodulen.

Dette er nå korrigert slik at melding og avviksmelding fungerer etter samme prinsipper

Utført
Bruker
3392
Kopiere bruker tar med antall pålogginger
En feil i kopieringsfunksjonen i brukermodulen gjorde at hvis man kopierte en bruker tok kopien også med antall pålogginger. Dette er korrigert slik at alle kopier nullstilles i forhold til antall pålogginger.
Utført