Brukerstøtte

< Til prosjektet

Wis Tiltak Versjon 4.5, 04.03.2009

Fiks av rapporterte feil

Antall punkt: 6

Område Tekst Status
Avdelinger
722
AccessViolation-feilmeldinger grunnet fokusproblemer

Det dukker opp en del AccessViolation-feilmeldinger i Wis Tiltak grunnet en rutine som skal sette fokus til første feil på nytt skjema. Disse feilmeldingene påvirker ikke noe av programmet eller lagrede data, men dukker opp jevnlig under bruk av Wis Tiltak.

Utført
Brukeroppsett
717
Feil på vedlegg i logg

På personal uten loggføringer vises alle vedleggene i system som ikke er knyttet til et personal, selv om personen ikke har noen vedlegg på seg. Disse vedleggene forsvinner ved første loggføring på personen, og skyldes en feil ved visning av tomme logglister.

Utført
Avdelinger
721
Lisensregistrering fungerer ikke
En feil i lisensregistrering gjør at hvis man ikke har gyldig lisens for gjeldende år, så vil muligheten for å velge lisensår bli låst. Problemet er at lisensåret blir låst til 2008 selv om man står i 2009, og lisenssjekken kjøres konstant mot 2008. Man kan fra denne versjonen av bruke intern lisensregistrering ved behov.
Utført
Rapporter
636
Loggliste viser kun deler av loggføringen

Logglisten tar kun med et visst antall linjer av loggføringene grunnet en defekt 3.partskomponent som ikke justerer høyde som den skal. Dette blir skrevet om slik at det fungerer som det skal.

Utført
Avdelinger
719
Ny posttabell

Eksisterende posttabell er utdatering og oppdateres til neste versjon.

Utført
Tekstbehandler
632
Sidebrytning i tabell

En feil i tekstbehandleren gjor at tabellbryting ikke fungerer som den skal. Ved sidebryting av tabell kommer det et blankt felt under siste linjen i cellen.

Utført